Iulia Albu prezintă „I.A. cu stil”, din 17 septembrie, la Antena Stars

De: Ana Obretin / 15.09.2021, 15:43
Iulia Albu prezintă „I.A. cu stil”, din 17 septembrie, la Antena Stars

Iulia Albu va putea fi urmărită în calitate de gazdă a emisiunii „I.A. cu stil” începând din 17 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viaţa lor şi îi va consilia pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariţia lor să fie una cu adevărat stilată.

Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi va ajuta să îşi aleagă ţinuta pentru un eveniment important din viaţa lor, fie că îi va învăţa cum să dea un refresh propriei garderobe, Iulia Albu este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

“Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, a declarat aceasta.

Cei care doresc să primească ajutorul echipei I.A. cu stil trebuie să îşi scrie povestea într-un mesaj privat, pe pagina de Instagram a Iuliei Albu.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii” începând de luni, la Antena Stars

„Chefi fără limite” – show de cooking, travel și aventură, la Antena 1

Foto: Antena 1