„Chefi fără limite” – show de cooking, travel și aventură, la Antena 1

De: Ana Obretin / 09.09.2021, 14:13

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii „Chefi fără limite”, un nou format de adventure – cooking show,  prima emisiune din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

„Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, originale, cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

De cealaltă parte, chef Scărlătescu a declarat: „Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune și chef Dumitrescu.

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un coprezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit. „Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești, printre care se numără Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos.

CITEȘTE ȘI: „iUmor” revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon, pe 25 septembrie

Antena 1 se pregătește de „Insula iubirii”

Foto: Antena 1