„iUmor” revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon, pe 25 septembrie

De: Ana Obretin / 03.09.2021, 13:11

Cel de-al 11-lea sezon „iUmor” va avea premiera pe 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații „iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și personajele istorice care vor demonstra că umorul nu are bariere, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, din momentul ediţiei respective şi până în ziua următoare, la ora 16.00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni, potrivit televiziunii.

CITEȘTE ȘI: „Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine din 29 august la Antena 1

Emisiunea MediCOOL va avea premiera pe 29 august, la Antena 1

Foto: Antena 1