„Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine din 29 august la Antena 1

De: Ana Obretin / 24.08.2021, 17:51

„Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine din 29 august, ora 10.00, la Antena 1 și continuă atmosfera de vacanță alături de cei de acasă la Therme. Sezonul cu numărul 24 al matinalului va începe cu o petrecere.

Bucuria revederii va fi cu atât mai mare cu cât pe 29 august este și ziua de naștere a lui Florin Ristei. ”Abia așteptăm o nouă ieșire din locație, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat în piscină. Abia așteptăm să ne batem cu apă, mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină, așa că văd prima săptămână de Neatza și ca pe un team buiding, și ca pe o continuare a vacanței și ca pe ceva ce nu am apucat să fac vara aceasta, pentru că m-am ocupat mai mult de curse și de casă. Totodată, având în vedere că în primele săptămâni din septembrie probabil și nasc, va fi un plus că sunt aproape de muncă. De altfel, și vacanța aceasta, pentru că a trebuit să o petrecem în jurul casei a fost una altfel, am reușit să dau câte o fugă în weekend la câte un concurs, nu foarte departe”, a spus Dani Oțil, care împlinește marți vârsta de 41 de ani.

Matinalul „Super Neatza cu Răzvan și Dani” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 8.00 și până la ora 12.00, la Antena 1, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență

Quiz show-ul „Prețul cel bun” debutează pe 6 septembrie la Antena 1

Foto: Antena 1