Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii” începând de luni, la Antena Stars

De: Ana Obretin / 10.09.2021, 13:36
Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii” începând de luni, la Antena Stars

Gabriela Cristea va găzdui, începând din 13 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30, la Antena Stars, show-ul „Mireasa – Capriciile iubirii”, un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la „Mireasa”, de pe Antena 1, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena Stars. Iar fanii emisiunii vor avea ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, la rubrica specială „Capriciile online”.

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, „Mireasa – Capriciile iubirii” va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un  sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

„Începând de luni, 13 septembrie, voi invita concurenții din Casă în platoul ‘Mireasa – Capriciile iubirii’, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 19.30, pentru o discuție sinceră cu toți cei implicați în cele mai importante subiecte ale zilei. În premieră, vom avea alături de noi toate părțile implicate, chiar și atunci când acestea sunt în afara casei pentru că ne dorim foarte mult să strângem toate detaliile necesare înainte ca acești tineri să își facă juraminte pentru tot restul vieții”, a declarat Gabriela Cristea.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

Foto: Antena Stars