„Căsătoriți pe nevăzute” începe marți seară la Pro TV

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 14:20

Emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, considerată un curajos experiment social, începe marți, de la ora 21.30, la Pro TV.

Un studiu în care patru experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică formează cupluri din oameni complet străini, cu scopul de a afla dacă știința poate descoperi adevărata dragoste – acesta este show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Mircea Iliescu (genetician), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Taher Sonu (expert în tehnica seducției) vor analiza, marți seară, primii concurenți care au avut curajul să se înscrie în cel mai urmărit experiment social al momentului. Vor fi testați, analizați și li se va întocmi un profil, pentru ca, în cele din urmă, pe baza personalității lor să fie căsătoriți cu o persoană complet necunoscută.

Doi străini se întâlnesc pentru prima oară în viață direct la nunta lor. Mirii ajung la starea civilă, își oferă verighetele în fața familiei, făcând primul pas în taina căsătoriei, imediat după pleacă în luna de miere, iar la întoarcere se mută împreună. După 30 de zile de conviețuire cei doi își vor asculta inima și vor decide dacă această provocare îi va face să rămână împreună pentru totdeauna sau să se despartă.

Ambițioasă, optimistă, Andreea (32 de ani) este determinată să-și întâlnească alesul pe baza științei. Spune că are nevoie de un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, dar că mereu a fost atrasă de băieți care nu-i ofereau suportul de care avea nevoie, dezvolta relații toxice și ajungea să fie respinsă sau înșelată. Crede că relația rece pe care a avut-o cu tatăl ei după divorțul părinților i-a cauzat anumite comportamente și tipare nesănătoase, care de cele mai multe ori se transpuneau în relațiile ei. Cine este cel care o va aștepta pe Andreea în fața ofițerului stării civile, dar și cum vor reacționa cei doi când se vor privi în ochi pentru prima dată, spectatorii Pro TV pot afla marți seară.

CITEȘTE ȘI: Premiera ultimului sezon „Vlad”, de la Pro TV, a fost lider de audiență

Foto: Pro TV