Premiera ultimului sezon „Vlad”, de la Pro TV, a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 12:23
Premiera ultimului sezon

Premiera ultimului sezon al serialului „Vlad”, difuzată luni seară la Pro TV, a adus televiziunea în poziția de lider de audiență.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7,7 puncte de rating și 23,6% cotă de piață, față de postul clasat pe locul al doilea, care avea doar 5,3 puncte de audiență și 16,2% share.

În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7,6 puncte de audiență și 27,1% share, în timp ce locul al doilea înregistra 3,9 puncte de audiență și 13,9% share. De-a lungul celor două ore, peste 1,1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Fără doar și poate, întâlnirea directă dintre procurorul Toteanu și Vlad a fost una dintre secvențele care i-au făcut pe cei de acasă să trăiască la intensitate serialul, potrivit televiziunii. ”Gata, ești liber”, este replica rostită de Toteanu pe care telespectatorii o așteptau. Însă pentru o auzi, Vlad s-a văzut nevoit să facă un pact împotriva unuia dintre oamenii care i-au construit noua viață: ”Îmi dau cuvântul că o să te ajut să-l înfunzi pe Cristoloveanu”. Ce nu știa Vlad era faptul că, în urma confruntării din pădure, Iordache îl impușcase deja pe inginer și-l trimisese direct în spital, acolo unde problemele de sănătate ale lui Cezar erau tot mai grave.

Sezonul va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21.30.

CITEȘTE ȘI: „SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Pro TV renunță la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Foto: Pro TV