Ultimul sezon al serialului „Vlad” începe luni la Pro TV

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 14:13
Ultimul sezon al serialului

Ultimul sezon al serialului „Vlad” are premiera luni, de la ora 21.30, la Pro TV. Finalul celui de-al treilea sezon l-a pus pe personajul principal într-o situație total neașteptată. Chiar înaintea unei întâlniri care i-ar fi putut schimba destinul, Vlad a fost prins de poliție și încătușat pentru a fi dus la secție.

”Sper să am atâtea întrebări pentru câte răspunsuri dețineți dumneavoastră”, i-a spus procurorul Toteanu, personaj interpretat de Marius Manole, însă ”cine ești?”, pare a fi cea mai importantă. Ce va răspunde Vlad și ce ași are procurorul în mânecă de îi va spune ”Eu știu cine ești, domnule Pop”, fanii serialului vor descoperi luni seară, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

”Șandramaua se clatină. E timpul să dispărem toți trei”, a fost mesajul pe care Cezar l-a transmis Deliei și Iuliei înainte de întâlnirea cu Iordache din finalul sezonului. Nici în casa familiei Anuței nu este liniște. Răzvan este decis să afle cine a răpit-o pe Maria și Petre se pregătește pentru a-și apăra familia de alte atacuri. Noul sezon vine cu povești complicate care vor ține spectatorii în suspans.

CITEȘTE ȘI: „SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Pro TV renunță la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Foto: Pro TV