Cum sa iti maresti sanii fara operatie estetica

Apropo.ro / 07.05.2008, 13:19
Cum sa iti maresti sanii fara operatie estetica
Tinerele fac adevarate crize cand vine vorba de marimea sanilor. Fata de anul trecut, numarul operatiilor de marire a sanilor s-a dublat.

Tinerele femei din Marea Britanie fac adevarate crize cand vine vorba de formele corpului, mai ales de marimea sanilor. Fata de anul trecut, numarul tinerelor care recurg la operatii de marire a sanilor s-a dublat.

In afara acestor operatii mai exista o alternativa: sutienul care mareste sanii. Supersutienul ajuta la marirea sanilor cu cel putin doua numere. In doar cinci pasi poti avea sanii pe care i-ai dorit.

Philippa Boustead, purtatoarea de cuvant a designerilor supersutienului, explica: "Cultura mondena a schimbat modul in care femeia se priveste pe sine dar si modul in care femeia priveste chirurgia plastica. Aceasta din urma este cea mai la indemana metoda a femeilor pentru a rezolva orice aspect de la mama natura care nu este perfect".

Milioane de britanice folosesc masura nepotrivita la sutiene si aceasta nu le avantajeaza. Philippa recomanda cinci pasi de urmat pentru ca tu sa fi multumita de formele tale.

1. Foloseste masura potrivita la sutien! Aminteste-ti ca masura cupei se schimba in timp, asa ca data viitoare cand mergi la cumparaturi, acorda-ti cinci minute de atentie. Un sutien potrivit te va scapa si de acele depuneri (colacei) in plus la piept.

2. Incearca un push-up! Observa diferentele acestui tip de sutien fata de unul normal.

3. Fii mandra de formele tale! Poarta fara jena decolteu. Acesta te va avantaja (nu exagera insa cu el) si vei parea mai supla.

4. Stai dreapta! Ai mereu tendinta sa stai aplecata in fata, cum umerii cazuti. De ce sa acunzi ce ai sub bluza? Pune repede pe tine o bluza frumoasa si pieptul inainte…fundul putin inapoi…Se uita careva la tine?

5. Gandeste pozitiv! Aminteste-ti intotdeauna ce valoare ai – faci un milion de dolari, atunci dovedeste!