Catherine Zeta-Jones a dezvăluit ce mănâncă pentru a-și menține silueta de acum 30 de ani

De: Loredana Toma / 11.04.2021, 09:21
Catherine Zeta-Jones a dezvăluit ce mănâncă pentru a-și menține silueta de acum 30 de ani

Catherine Zeta-Jones vrea să mănânce prăjituri tot restul vieții, însă, pentru moment, are grijă de silueta sa, încercând să se mențină în formă ca acum 30 de ani, când și-a început cariera.

Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, mamă a doi copii, Dylan, în vârstă de 20 de ani, și Carys, de 17 ani, pe care îi are cu soțul său, actorul Michael Douglas, a declarat că “mănâncă doar pentru că trebuie” și nu se răsfață cu dulciuri, ci doar cu alimente sănătoase pentru a se menține în formă, însă “visul ei să să se ghiftuiască cu dulciuri și prăjituri atunci când va fi foarte bătrână”.

Într-un interviu acordat publicației  Wall Street Journal, starul filmului “Zorro” a spus că, la bătrânețe, va începe să ia și vitamine. “Când voi fi foarte bătrână, voi începe să iau foarte multe vitamine, pentru că vreau să pot mânca deserturi pentru tot restul vieții mele. Acum mănânc doar mâncare naturală și sănătoasă pentru că trebuie, dar visul meu este să mă hrănesc doar cu desert. Este un scop, de fapt”, a spus actrița.

“Acasa sunt doar Cath”

Aceste comentarii ale lui Zeta-Jones au venit după ce a declarat pentru site-ul New Beauty că duce o viață normală, departe de ochii publicului, în ciuda popularității sale, iar acasă este pur și simplu Cath.

“Nu sunt mereu Catherine Zeta-Jones. În majoritatea timpului sunt doar Cath”, a explicat ea. „Cath este femeia care stă încolăcită pe canapea alături de familia sa. Nu toată lumea o știe și asta e ok, pentru că sunt o persoană foarte discretă”, a adăugat ea.

Catherine, care a crescut  Swansea, Țara Galilor, consideră că are aceeași personalitate ca atunci când era o școlăriță care intra mereu în bucluc atunci când venea machiată la școală, împotriva regulamentului.

“Mai am ceva din școlărița aceea în mine – aceea care era chemată în biroul directorului pentru că purta prea mult machiaj”, a mai spus actrița care acum interpretează rolul doctorului Vivian Capshaw în seria TV “Prodigal Son”, alături de actorul Michael Sheen.

CITEȘTE ȘI: Catherine-Zeta Jones este in criza alimentara (Poze)

Catherine Zeta Jones, prea batrana pentru scene de sex

Ce s-a întâmplat cu frumuseţea răpitoare a actriţei Catherine Zeta-Jones?

Foto: Profimedia Images