“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

De: Ana Obretin / 18.01.2021, 09:51
“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

Deși nu își mai vorbesc de câțiva ani, Thomas Markle, tatăl fostei actrițe americane Meghan Markle, vrea să facă un film despre copilăria ducesei de Sussex, prin care vrea să afle și ce a mers prost între ei. Cum s-a ajuns la situația din prezent, când sunt doar doi străini. Este premisa noului documentar.  

Meghan Markle era o vedetă în devenire a cinematografiei și avea deja succes pe micul ecran, în special cu serialul “Costume/ Suits”, în care a jucat opt sezoane. Dar s-a îndrăgostit de prințul Harry al Marii Britanii, cu care s-a căsătorit, în mai 2018, și cu care îl are pe micul Archie. Un basm modern, demn de un scenariu hollywoodian, și o viață plină de întorsături. Totuși, la nici doi ani de la căsătorie, cei doi au decis să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale și să-și vadă de visurile proprii. Meghan Markle, care a încercat prin toate mijloacele să modernizeze regulile monarhiei, le-a încălcat regulat, cel mai recent, când a mers la vot. 

Copilăria, cariera unei viitoare prințese

O femeie liberă, independentă și cu extrem de multe secrete. O carte care promite că va fi șocantă va fi lansată pe 1 februarie de sora vitregă a lui Meghan, Samantha Markle. “The Diary of Princess Pushy’s Sister” promite că va dezvălui toate „adevărurile ascunse despre familia ei”. 

Pe de altă parte, Thomas Markle, fost realizator TV, în vârstă de 76 de ani, spune că va include în documentarul catalogat drept exclusiv videoclipuri inedite cu ducesa de Sussex și va analiza apoi cariera ei de actriță.

„Ce a mers prost?”

Thomas Markle a vorbit pentru cotidianul britanic The Sun despre proiectul său. „Începe cu viața mea, familia mea, dragostea mea pentru teatru și televiziune și modul în care am ajuns acolo. Apoi viața mea cu Meghan, crescând, perioada școlii, până când a mers la universitate și când a început cariera sa”. Dar, mai presus de toate, bunicul micului Archie dorește, prin documentarul său, să înțeleagă și să analizeze schimbarea comportamentului fiicei sale. „Am avut o viață grozavă împreună, datorită primei ei căsătorii (cu producătorul de film Trevor Engelson, n.r.) și mutării în Canada. Apoi începe o nouă poveste. Este ceva de genul „Ce s-a întâmplat cu fetița mea?” și „Ce a mers prost?”. Întrebări care îl tulbură în continuare, din moment ce nu își mai vorbesc de mulți ani, iar Thomas nu a fost invitat la nunta regală.

CITEȘTE ȘI: Meghan și prințul Harry: Dragostea mereu învinge

 FOTO: Profimedia Images