Meghan și prințul Harry: Dragostea mereu învinge

De: Loredana Toma / 30.12.2020, 11:35
Meghan și prințul Harry: Dragostea mereu învinge
Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, și-au adresat urările de sfârșit de an prin intermediul unui podcast, în exclusivitate pe platforma de streaming Spotify.
În clipul care durează o jumătate de oră, ducii de Sussex le-au mulțumit, în primul rând, celor din prima linie pentru eforturile făcute de-a lungul acestui an de criză sanitară și tuturor celor care au făcut sacrificii în această perioadă plină de provocări. Urarea s-a încheiat cu expresia „Dragostea mereu învinge”.
„Indiferent de provocările vieții, vă spunem cu toată încrederea că dragostea mereu învinge”, a spus Meghan, urare întărită și de prințul Harry.
Un clip cu gânduri bune de la vedete din lumea întreagă
Clipul conține și o serie de gânduri, anecdote și urări frumoase și care oferă inspirație din partea mai multor celebrități, precum Stacey Abrams, Christina Adane, José Andrés, Brené Brown, Rachel Cargle, Deepak Chopra, James Corden, Matt Haig, Sir Elton John, Hussain Manawer, Naomi Osaka, Tyler Perry.
Finalul i-a aparținut băiețelul cuplului, care urează “Un an nou fericit!”
Finalul clipului este dat de urarea făcută de micul Archie, băiețelul lor în vârstă de 19 luni, care a reușit să spună “Un An Nou Fericit!’, spre încântarea părinților, care nu-și mai încăpeau în piele de fericire, lucru ce se observă chiar din vocile lor.
Podcast-ul include și interpretarea cântecului “Amen, This Little Light of Mine” de Karen Gibson și ansamblul muzical London’s The Kingdom Choir.
Acest podcast este rezultatul unei înțelegeri pe termen lung dintre noua companie de producție Archewell Audio, care aparține cuplului regal, și Spotify. Potrivit înțelegerii, vor fi realizate o serie de podcast-uri exclusive, “menite să construiască o comunitate cu valori, povești și experiențe împărtășite”.
FOTO: Profimedia