Ce s-a întâmplat cu o fostă mare sportivă după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani

De: Alex Manole / 01.01.2021, 12:02

Fosta campionă olimpică Lori Susan „Lolo” Jones, în vârstă de 37 de ani, a declarat că viața ei sentimentală s-a înrăutățit după ce a declarat că este virgină.

Fosta mare sportivă a admis că a fost o „greșeală” să spună public este virgină, potrivit Daily Mail. Fiind credincioasă, tânăra a dorit să îşi înceapă viaţa sexuală după căsătorie.

La începutul lui 2019, Jones declara că nu a întâlnit încă persoana potrivită pentru a-i deveni soţ. „Îmi plac o mulţime de oameni, dar pur şi simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show TV la care a participat. „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ”, a adăugat ea.

Citește și: Creatorul de modă Alexander Wang, acuzat de agresiuni sexuale

Jones a mai spus atunci că un motiv pentru care bărbaţii nu stau cu ea este acela că nu întreţine relaţii sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei ştiu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.

Ulterior, Jones a declarat că regretă că a fost atât de sinceră

Sinceritatea ei de atunci a împiedicat-o să găsească iubirea. „Aceea a fost o greșeală. A distrus toate întâlnirile avute după aceea – ca și cum nici măcar nu aș fi avut o șansă. Înainte măcar aveam o șansă”, a declarat Lolo.

Jones a mai vorbit în trecut în mod deschis despre „puritatea” ei. Ea a declarat, la un moment dat: „Pentru alte virgine, vreau ca ele să ştie, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea – mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”.

Sursa: Mediafax