Creatorul de modă Alexander Wang, acuzat de agresiuni sexuale

De: Ana Obretin / 30.12.2020, 13:48
Creatorul de modă Alexander Wang, acuzat de agresiuni sexuale

Creatorul de modă american Alexander Wang, cunoscut atât pentru colecțiile sale, cât și pentru petrecerile de top organizate în timpul Săptămânii Modei și preferat de vedete ca Bella Hadid, Hailey Baldwin și Ashley Graham, este acuzat de agresiuni sexuale de mai multe modele masculine și transgender.

Mai multe presupuse victime, inclusiv modelul Owen Mooney, și-au împărtășit poveștile despre aceste incidente pe rețelele de socializare. Mooney a povestit, printre altele, că a fost pipăit de Wang într-un club din New York, iar incidente similare au fost raportate și de alte modele. Unii au povestit că Wang obișnuiește să drogheze tineri punându-le ecstasy în băutură și apoi să le facă avansuri sexuale nedorite. 

CITEȘTE ȘI: Shia LaBeouf apelează la ajutor specializat după acuzații de abuz sexual

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală

Alexander Wang a refuzat, prin intermediul reprezentanților săi, să comenteze aceste acuzații.

În vârstă de 37 de ani, fost director artistic al casei Balenciaga între anii 2012 – 2015, Wang este cea mai recentă celebritate acuzată de agresiuni sexuale în ultimii ani. Anul trecut, producătorul de film Harvey Weinstein a devenit una dintre puținele vedete care au fost și condamnate la închisoare pentru astfel de fapte.

FOTO: Profimedia