Ce vedete vin la petrecerea on-air și online cu care ProFM marchează 28 de ani

De: Ana Obretin / 14.04.2021, 14:11
Ce vedete vin la petrecerea on-air și online cu care ProFM marchează 28 de ani

ProFM marchează, pe 15 aprilie, 28 de ani de la prima emisie on-air, așa că DJ-ii radioului vor petrece de dimineață și până seara cu ascultătorii din toată țara. Invitații de marcă, muzica bună și cadourile surpriză sunt pe primele locuri pe lista de aniversare, dar și noul site profm.ro. După ora 10.00, petrecerea va fi și online, pe Zoom.

La „Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană”, Andi Moisescu și Andreea Esca sunt invitații de onoare la aniversarea PROFM. De la ora 10.00, Nico îl va avea în studio pe Cătălin Măruță, iar, de la ora 14.00, GreeG îi aduce la party pe Iuliana Beregoi și pe Selly. Deși este tătic și nu mai poate petrece atât de mult acum, Smiley va fi pe Zoom de la 16.00, la „Open Road, cu Ralu și Călin”.

Pentru că la o petrecere muzica este importantă, ProFM mai are o surpriză, potrivit unui comunicat remis Apropo. Până la ora 10.00, Andi Moisescu va fi responsabil cu mixurile, iar apoi, oră de oră, ascultătorii vor avea seturi de DJ-i mixate live, până la ora 19.00. Fanii radioului pot primi cadouri promoționale cu ProFM Open Radio.

Tot pe 15 aprilie, în continuarea rebranding-ului de succes din toamna anului trecut, când ProFM a devenit PROFM OPEN RADIO, va fi lansat și noul site profm.ro. Astfel, utilizatorii vor putea să găsească mai ușor informații despre emisiunile și DJ-ii preferați, dar și toate piesele noi. În premieră, fanii pot asculta și în variantă podcast cele mai bune momente din emisiunea „Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană”, dar și clasamentele „The Official 40” și „Trending Hits”. De asemenea, hiturile preferate pot fi votate în topul „The Official 40”.

ProFM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului Digi|RCS & RDS din 2015. Grupul Digi mai deține posturile radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

CITEȘTE ȘI: PROFM, MUSIC FM, INFO PRO şi DANCE FM cumpărate de RCS & RDS

Foto: Grupul Digi/RCS-RDS