Cele mai înfricoșătoare statui de ceară ale celebrităților de la Hollywood [Galerie Foto]

De: Mia Nicolescu / 13.10.2013, 13:00
Fiorosul Arnold Schwarzenegger, provocatoarea Cameron Diaz sau carismaticul Tom Cruise sunt doar câțiva dintre celebrii actori care își îngrozesc fanii în celebrele muzee Madam Tussauds.

Este plăcut și emoționant să îți întâlnești artistul preferat și să faci o poză cu el (autografele nu se mai poartă), chiar dacă pentru asta ești nevoit să stai la coadă și chiar dacă în fața ochilor ai de fapt replica de ceară a acestuia.  

Madam Tussauds este locul unde visul oricărui om devine realitate. Aici este singurul loc în care oamenii se pot fotografia nu doar cu idolul lor, ci cu mai multe celebrități, de la oameni de știință la actori, sportivi și președinți.

Sunt imagini de pus în ramă, îsă ce este de făcut atunci când sosia idolului tău nu seamănă deloc cu cel în carne și oase?

GALERIE FOTO

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, mai înfricoșător de atâta nu se poate

În timp ce Britney Spears, Justin Timberlake, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Penelope Cruz s-au Christina Aguilera se mândresc cu cele mai reușite replici de ceară ale lor, Cameron Diaz, Jim Carrey, Tom Cruise, Aronald Schwarzenegger, Adam Sandler și alți câțiva actori celebri de la Hollywood au reușit să inspire cele mai înfricoșătoare astfel de replici.

Le găsiți pe toate în galeria foto de mai sus!