Celebrul compozitor Hans Zimmer a compus ringtone-uri pentru un producător de smartphone-uri

De: Adrian Popa / 08.04.2021, 16:57
Celebrul compozitor Hans Zimmer a compus ringtone-uri pentru un producător de smartphone-uri

Legendarul compozitor german de muzică pentru filme Hans Zimmer a compus tonuri de apel și alte sunete pentru un producător de smartphone-uri.

Noul model Oppo Find X3 Pro include două ringtone-uri, un sunet de alarmă și mai multe tonuri pentru notificări și mesaje compuse de Zimmer.

„Pentru mine totul este o poveste”, spune Zimmer în clipul promoțional realizat pentru Oppo.

Compozitorul în vârstă de 63 de ani, recompensat în carieră cu premiile Oscar și Grammy, este recunoscut pentru coloanele sonore din filme de succes precum „Gladiator”, „Inception” sau „Dunkirk”.

Trei producții mult așteptate care urmează să debuteze în 2021 au muzică semnată de Hans Zimmer: „Top Gun: Maverick”, „Dune” și „No Time to Die”.

Oppo Find X3 Pro este noul smartphone vârf de gamă al companiei asiatice. Pe scurt, modelul are ecran AMOLED cu diagonala de 6,7” (rezoluție de 1.440 x 3.216 pixeli), chipset Snapdragon 888 5G, 8/12 GB memore RAM, capacitate de stocare internă de 256 GB și baterie cu capacitate de 4.500 mAh, cu tehnologie de încărcare rapidă (65 W).

Smartphone-ul dispune de patru camere pe partea din spate: principală (50 MP), ultrawide (50 MP), telephoto (13 MP) și macro (3 MP). Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 32 MP.

Foto: Profimedia Images, Oppo

Sursa: Variety

CITEȘTE ȘI:

Morgan Freeman: „Dacă ai încredere în mine, vei face vaccinul”

Alexandra Stan, primul concert live după o pauză de un an