Channing Tatum și regizorul Steven Soderbergh, împreună pentru cel de-al treilea film „Magic Mike”, inspirat de experiența de stripper a actorului

De: Nicoleta Lepădatu / 30.11.2021, 13:08
Channing Tatum și regizorul Steven Soderbergh, împreună pentru cel de-al treilea film „Magic Mike”, inspirat de experiența de stripper a actorului

Channing Tatum și regizorul Steven Soderbergh vor lucra iar împreună, de data aceasta pentru „Magic Mike’s Last Dance”, a treia parte din saga Warner Bros.

Filmul nu va rula în cinematografe și va avea premiera direct pe HBO Max, serviciul de streaming deținut de WarnerMedia. Reid Carolin, care a scris scenariul pentru primele două filme, se întoarce pentru cea mai nouă poveste despre personajul lui Tatum, Mike Lane. Deși detaliile intrigii pentru următorul capitol nu au fost dezvăluite, se așteaptă ca aceasta să încheie trilogia.

Regizorul „Magic Mike XXL” Gregory Jacobs va produce „Magic Mike’s Last Dance” împreună cu Carolin, Nick Wechsler și Peter Kiernan.

Tatum a confirmat ştirea pe Twitter, postând și o fotografie cu exemplarul său de scenariu.

„Magic Mike” este, într-o oarecare măsură, inspirat de experienţele lui Tatum ca stripper la vârsta de 18 ani, în Tampa (Florida).

Primul film, regizat de Soderbergh, a fost lansat în 2012 şi, pe lângă Tatum, i-a avut în distribuţie pe Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello şi Matthew McConaughey. S-a bucurat de succes la public, cu încasări de 167 de milioane de dolari, iar criticii l-au lăudat.

Continuarea, „Magic Mike XXL”, regizată de Jacobs, a apărut în 2015. Şi acest lungmetraj a fost bine primit, generând încasări de 120 de milioane de dolari la nivel global.

Channing Tatum a elaborat, pe baza francizei, „Magic Mike Live” în Las Vegas, cu reprezentaţii sold-out la Londra, Berlin şi Australia. Este programat un turneu în America de Nord, cu spectacole la Nashville şi Miami, între altele.

Show-ul a inspirat serialul-concurs „Finding Magic Mike”, care va avea premiera la HBO Max pe 16 decembrie. Zece bărbaţi concurează pentru un premiu în bani şi şansa de a dansa în „Magic Mike Live” în Vegas.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Zoë Kravitz, debut regizoral cu thrillerul „Pussy Island”, cu Channing Tatum