Zoë Kravitz, debut regizoral cu thrillerul „Pussy Island”, cu Channing Tatum

De: Loredana Toma / 16.06.2021, 14:59
Zoë Kravitz, debut regizoral cu thrillerul

Zoë Kravitz va debuta în regie cu thrillerul „Pussy Island”, în care Channing Tatum va juca un rol special creat pentru el de fiica rockerului Lenny Kravitz.

Scenariul este scris de Zoë Kravitz în colaborare cu  E.T. Feigenbaum și, potrivit publicației Deadline, planul este ca producția să fie propusă la Cannes Market, unde compania FilmNation se va ocupa de drepturile de distribuție  internațională.

Sinopsis-ul oficial al filmului spune că „Frida este o  tânără isteață, de meserie chelneriță într-un bar din Los Angeles, care a pus ochii pe marele premiu, și anume pe filantropul și mogulul tech Slater, interpretat de Channing Tatum. După ce, cu iscusință, reușește să intre în cercul privat al acestuia și, în cele din urmă, ajunge la o petrecere discretă pe insula lui, ea este pregătită pentru călătoria vieții sale. Pe lângă peisajul senzațional, oamenii frumoși și șampania ce curge necontenit, Frida simte că mai este ceva pe insulă ce îi poate capta atenția, dar la care nu poate ajunge, ceva ce este puțin înfricoșător”.

Oamenii se mai schimbă, dar trecutul lasă un gust amar, spune Zoë Kravitz

„Titlul înseamnă mai multe lucruri. Am început să scriu această poveste în 2017. Ca femeie și, mai ales, ca femeie în această industrie, am experimentat mai multe comportamente nepotrivite din partea sexului opus. Titlul a fost un fel de glumă la început, despre genul acela de loc unde oamenii merg pentru că există femei, petreceri și distracție. Însă povestea s-a dezvoltat spre altceva și concluzia este că, deși unii oameni se mai schimbă, le rămâne trecutul care lasă un gust amar. Este un film jucăuș”, a spus Kravitz.

Kravitz și Tatum au dezvoltat filmul împreună. „Chan a fost prima mea alegere. Am scris rolul gândindu-mă la el. Îl știam din „Magic Mike” și știam că este un feminist adevărat și am vrut o colaborare cu cineva care vrea într-adevăr să exploreze acest aspect”, a mai spus Kravitz. „Slater este un personaj sălbatic, o versiune extremă a mea. Sunt foarte interesat să înțeleg lucrurile de care oamenii pot fi capabili, ce-și doresc ei și ce pot să facă atunci când își doresc cu adevărat ceva. Este fascinant pentru mine”, a spus Tatum despre personajul său.

CITEȘTE ȘI: Alertă de grad zero, cu Channing Tatum

Foto: Profimedia images