Charlize Theron: scenariul pentru sequelul „Old Guard” este gata. Filmările vor începe în 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 02.07.2021, 12:49
Charlize Theron: scenariul pentru sequelul „Old Guard” este gata. Filmările vor începe în 2022

Charlize Theron a declarat în exclusivitate pentru publicația Variety că scenariul pentru sequelul „Old Guard”, o adaptare după cartea de benzi desenate cu același nume, pentru Netflix, este gata.

Filmările vor începe în primele luni din 2022. Cuplul gay, interpretat de Marwan Kenzari și Luca Marinelli, va reveni și el. „Oh, da!”, a spus Charlize Theron. „Cu siguranță sunt acolo.” Între timp, Vin Diesel a spus că are scriitori care lucrează la un spinoff „Fast & Furious” pentru personajul lui Theron, Cipher. Dar există și un lucru pe care câștigătoare de Oscar nu l-ar face: nu va fi gazda celebrului reality show „Burlacul”. Ați putea crede că producătorii acestuia au întrebat-o deja pe Charlize Theron, un fan foarte vocal al francizei, dacă și-ar dori să prezinte emisiunea. Ar face-o? „Nu!”, a răspuns tranșant. „Aș fi o gazdă cumplită. Îmi cunosc foarte bine punctele forte și acesta nu este printre ele”, a adăugat actrița.

„Old Guard” este un film cu supereroi din 2020, difuzat pe Netflix, regizat de Gina Prince-Bythewood, cu un scenariu scris de Greg Rucka, bazat pe cartea de benzi desenate cu același nume. În rolurile principale sunt Charlize Theron (care este și unul dintre producători), KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli și Chiwetel Ejiofor. Povestea este despre patru războinici nemuritori care protejează omenirea în secret de secole sunt vânați pentru puterile lor misterioase tocmai când descoperă un nou nemuritor.

Filmul s-a bucurat de un succes foarte mare încă de la început și, potrivit Netflix, 78 de milioane de telespectatori au urmarit thriller-ul de acțiune, a regizoarei Gina Prince-Bythewood și cu Charlize Theron în rolul principal, în primele patru săptămâni pe platformă.

CITEȘTE ȘI: Charlize Theron ar juca într-o variantă gay a filmului „Die Hard”

Foto: Profimedia images