Chelsea Clinton a alergat la maratonul din New York

De: Andra Voiculescu / 09.11.2021, 15:49

Chelsea Clinton, fiica lui Bill și Hillary Clinton, în vârstă de 41 de ani, a alergat și a terminat duminică Maratonul din New York, folosind cel mai probabil un pseudonimn sau pastrându-și anonimatul.

Chelsea a terminat primul său maraton în puțin mai puțin de 4 ore. Numele ei nu a fost găsit pe lista rezultatelor finale, potrivit publicației Newsweek. Ea a terminat cursa în 3 ore, 59 de minute și nouă secunde (3:59:09).

Doar cinci alergători au trecut linia de sosire exact în acel moment: trei bărbați, o femeie și o persoană căreia nu i s-a dezvăluit identitatea.

Dacă Chelsea Clinton a fost, într-adevăr, alergătorul „anonim”, atunci ea a terminat pe locul 7.174 dintre cei peste 24.000 de alergători.

Pe Chelsea o așteptau la linia de sosire părinții ei — fostul președinte Bill Clinton și soția sa, Hillary Rodham Clinton — printre alții.

„Participarea la @nycmarathon a fost un obiectiv de lungă durată”, a scris pe Twitter Chelsea, care a alergat în numele organizației non-profit City Harvest.

Aceasta a pozat alături de părinți si de soțul ei, Marc Mezvinsky.

Maratonul din New York este una dintre cele mai prestigioase curse din lume. Câștigătorul general al cursei din 2021 a fost Geoffrey Kamoror din Kenya, care a terminat cursa de 26,2 mile în 2:08:13.

Cea de-a 50-a ediție a Maratonului din NYC a avut loc anul acesta, după ce anul trecut a fost anulată din cauza problemelor legate de COVID-19.

 

Sursa foto: Profimedia

Citește și: Chelsea Clinton, angajata reporter la NBC News (apropotv.ro)

Barack Obama nu a fost invitat la nunta lui Chelsea Clinton (apropotv.ro)