Chris Evans nu va mai fi „Captain America”. Cine preia rolul

De: Nicoleta Lepădatu / 12.07.2022, 09:24
Chris Evans nu va mai fi „Captain America”. Cine preia rolul

Publicația The Hollywood Reporter a ridicat problema legată de cine va îmbrăca scutul eroului american în viitorul film „Captain America 4”: Steve Rogers al lui Chris Evans sau Sam Wilson al lui Anthony Mackie.

Evans a folosit Twitter pentru a lămuri lucrurile pentru cinefilii care speră să-l vadă revenind în filmul viitor din franciză.

„Sam Wilson este Captain America”, a spus el, răspunzând la tweet-ul THR, confirmând rolul lui Mackie în film și confirmând simultan că nu își va continua perioada de 8 ani ca personaj titular.

 

După întâmplările din filmul Disney+ de anul trecut, „Falcon and the Winter Soldier”, personajul lui Mackie Wilson a preluat în sfârșit cârma ca următorul Captain America, după ce a jucat în rolul lui Falcon ani de zile.

Evans a apărut pentru prima dată în rolul Captain America în „Captain America: The First Avenger” în 2011, al cincilea film din universul cinematografic Marvel.

Malcolm Spellman, creatorul și scenaristul principal al filmului „Winter Soldier”, dezvoltă în prezent povestea împreună cu Dalan Musson, un alt scenarist al seriei.

Deși distribuția filmului este încă în lucru, regizorul nigeriano-american Julius Onah („The Cloverfield Paradox”) va fi la cârma „Captain America 4”.

Nu a fost anunțată încă o dată de lansare pentru film.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Anthony Mackie va juca în filmul Marvel „Captain America 4”