Chrissy Teigen și John Legend așteaptă un nou copil, la doi ani după ce fotomodelul a suferit o pierdere de sarcină

De: Ana Obretin / 04.08.2022, 15:28
Chrissy Teigen și John Legend așteaptă un nou copil, la doi ani după ce fotomodelul a suferit o pierdere de sarcină

Fotomodelul și femeia de afaceri Chrissy Teigen și muzicianul John Legend au anunțat că așteaptă un nou copil.

Teigen, care și-a prezentat pe rețelele de socializare online în mod deschis provocările prin care a trecut în timpul tratamentului de fertilizare in vitro, a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram, miercuri, pentru a anunța vestea.

Teigen și Legend s-au căsătorit în 2013 și sunt părinți Lunei, în vârstă de 5 ani, și ai lui Miles, în vârstă de 3 ani, scrie The Hollywood Reporter.

„Ultimii câțiva ani au fost cel puțin o estompare de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile”, a scris Teigen, în vârstă de 36 de ani.

„Un miliard de lovituri mai târziu (din picior în ultimul timp, după cum puteți vedea!), avem încă unul pe drum. La fiecare întâlnire mi-am spus ‘ok, dacă azi este sănătos, o voi anunța’, dar apoi răsuflam ușurată pentru că auzeam bătăile inimii și decideam că sunt încă prea nervoasă”, a scris aceasta în textul care a însoțit imaginile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen a suferit o pierdere de sarcină în septembrie 2020. Vedeta a avut apoi parte de o publicitate proastă după ce a fost acuzată de hărțuire cibernetică, în tweet-uri ale sale mai vechi. 

CITEȘTE ȘI: Ce actor spune că scenele de sex cu Jennifer Aniston au fost o „tortură”

Foto:Profimedia Images