Ce actor spune că scenele de sex cu Jennifer Aniston au fost o „tortură”

De: Ana Obretin / 06.10.2021, 17:02
Ce actor spune că scenele de sex cu Jennifer Aniston au fost o

Unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood descrie scenele de sex cu Jennifer Aniston drept o „tortură”.

Jake Gyllenhaal a făcut puțină lumină asupra a ceea ce înseamnă să filmezi scene intime în fața unei întregi echipe de producție, vorbind despre timpul petrecut pe platouri în timp ce realiza lungmetrajul „The Good Girl”, lansat în 2002.

În comedia cu accente dramatice, personajul lui Gyllenhaal, Thomas ‘Holden’ Worther, începe o aventură cu Justine Last, angajata căsătorită a unui magazin, interpretată de Jennifer Aniston. Gyllenhaal, care a dezvăluit anterior că a fost „îndrăgostit” într-o vreme de Aniston, a descris scenele intime în timp ce era invitat în emisiunea de radio „The Howard Stern Show”: „(Filmarea scenei sexuale, n.r.) a fost tortură, da, așa a fost. Dar, de asemenea, nu a fost o tortură. Adică, haide, a fost ca un amestec al celor două. În mod ciudat, scenele de dragoste sunt incomode, pentru că sunt poate 30 – 50 de oameni care le urmăresc? Asta nu mă incită”.

CITEȘTE ȘI: „Murder Mystery 2”, confirmat; Jennifer Aniston și Adam Sandler se întorc pentru o continuare

Secretul tenului impecabil al lui Jennifer Aniston: un produs care costă mai puțin de 20 de euro

Jennifer Aniston, Beyonce, Chrissy Teigen – rețete de salate de vară preferate de vedete

Descriind astfel de scene ca fiind „ciudat de mecanice”, starul filmului „Nightcrawler”, în vârstă de 40 de ani, a explicat: „Este un dans, faci coregrafii pentru o cameră. Poți intra, dar este ca o scenă de luptă, trebuie să ai coregrafie pentru aceste scene”.

Pentru ca această coregrafie să reușească de-a lungul timpului, Gyllenhaal a dezvăluit că el și Aniston au folosit o metodă cunoscută sub numele de „tehnica pernei”: „A fost folosită tehnica pernei. Acest lucru a fost doar preventiv și a fost folosit, în general, întotdeauna când s-au filmat scene la orizontală în filmul respectiv. Cred că a fost, de fapt, o sugestie a lui Jennifer. A fost foarte amabilă să o sugereze înainte de a începe. Mi-a spus: ‘Pun o pernă aici'”. Perna din această tehnică specială funcționează ca un tampon între actori, creând iluzia contactului, dar fără prea multă intimitate fizică.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Aniston și David Schwimmer ar fi mai mult decât „prieteni”

Foto: Profimedia Images