Secretul tenului impecabil al lui Jennifer Aniston: un produs care costă mai puțin de 20 de euro

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2021, 06:03
Secretul tenului impecabil al lui Jennifer Aniston: un produs care costă mai puțin de 20 de euro

O admiri încă din perioada în care s-a difuzat prima dată Friends la TV și nu ai putut să nu remarci tenul impecabil pe care îl are Jennifer Aniston. Da, machiajul joacă un rol esențial în asta, dar este imposibil să nu observi că anii nu prea au lăsat urme adânci pe chipul frumoasei actrițe.

A sosit momentul să îți spunem care este produsul natural 100%, care nu lipsește niciodată din arsenalul de beauty al lui Jennifer Aniston, ba mai mult decât atât, este și preferatul ei.  Și în curând va face parte și din rutina ta de frumusețe, pentru că dincolo de calitățile sale remarcabile are și un preț mai mult decât prietenos. Pe lângă rola de tonifiere sau crema de față Aveeno pe care o folosește din adolescență, frumoasa actriță a mai dezvăluit unul dintre secretele ei de beauty: apă de trandafiri naturală (care merge perfect după o mască hrănitoare).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Apa de trandafiri are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antiiritante, astringente, efect tonic și revigorant, fiind ideală pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten în special tenul sensibil cu probleme (roșeață, acnee).

Apa de trandafiri reduce petele roșii. Roșeața tenului este cauzată în principal de dilatarea capilarelor. Grație efectului astringent pe care îl are asupra acestor vase aflate chiar sub nivelul pielii, este un produs excelent împotriva petelor roșii și rozaceei.

Tot licoarea magică are capacitatea de a calma pielea iritată specifică tenului uscat și sensibil, dar și iritațiile cauzate de eczeme. De asemenea, este utilă în îngrijirea pielii după epilare.

Dacă ai nevoie de un boost de prospețime, apa de trandafiri revigorează tenul în câteva secunde. O poți pulveriza direct pe piele.

Acneea poate fi o problemă la orice vârstă, de aceea apa de trandafiri poate fi un ajutor de nădejde și în acest caz. Cu proprietăți antibacteriene și antiseptice, este utilă persoanelor care se confruntă cu forme ușoare de acnee.

Dincolo de mirosul senzațional de plăcut, apa de trandafiri curăță porii și este un demachiant eficient. Se utilizează câteva picături pe discheta de bumbac sau poate fi adăugată direct în produsele preferate pentru demachiere.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Jennifer Aniston. 6 trucuri de frumuseţe