„Murder Mystery 2”, confirmat; Jennifer Aniston și Adam Sandler se întorc pentru o continuare

De: Ana Obretin / 27.09.2021, 11:28

Continuarea lungmetrajului „Murder Mystery”, cu Jennifer Aniston și Adam Sandler, a fost confirmată oficial de Netflix.

Deși zvonurile despre o continuare a acestui film au circulat multă vreme, confirmarea oficială a fost făcută în cadrul primului eveniment dedicat fanilor Netflix, Tudum, care a avut loc pe 25 septembrie.

Continuarea, produsă de Happy Madison, va avea un nou regizor la conducere, Jeremy Garelick va prelua bagheta de la Kyle Newacheck. Garelick va contribui, de asemenea, la actualizarea scenariului, scris tot de James Vanderbilt. Regizorul a lucrat anterior cu Aniston: a scris și produs filmul ei din 2005 „The Breakup”, în care a mai jucat Vince Vaughn.

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că „Murder Mystery” va avea o continuare. Filmul a fost cel mai popular pe Netflix în 2019, cu aproximativ 30 de milioane de oameni care l-au urmărit în weekendul premierei pe platforma de streaming, în condițiile în care a concurat cu „The Irishman”, al lui Martin Scorsese, și „6 Underground”, de Michael Bay, potrivit Collider.

În primul film au jucat și Luke Evans, Gemma Arterton, Terrence Stamp, David Walliams, Luis Gerardo Mendez, Shioli Kutsuna, Adeel Akhtar, Ólafur Darri Ólafsson și John Kani. Cu toate acestea, este posibil ca noul film să aibă o distribuție nouă pentru personajele colorate care li se vor alătura celor interpretate de Sandler și Aniston.

„Murder Mystery 2” va fi filmat în ​​Caraibe și în Paris. Se așteaptă ca filmul să fie lansat pe Netflix în 2022.

CITEȘTE ȘI: Secretul tenului impecabil al lui Jennifer Aniston: un produs care costă mai puțin de 20 de euro

Jennifer Aniston, Beyonce, Chrissy Teigen – rețete de salate de vară preferate de vedete

„Friends”: De la flirtul real al lui Jennifer Aniston și Schwimmer la „verii” Courteney Cox și Matthew Perry

Foto: Profimedia Images