„Friends”: De la flirtul real al lui Jennifer Aniston și Schwimmer la „verii” Courteney Cox și Matthew Perry

De: Ana Obretin / 28.05.2021, 11:21

Episodul special al sitcom-ului „Friends” a fost prilej de noi dezvăluiri pentru fanii producției, de la flirtul real dintre Jennifer Aniston și David Schwimmer la faptul că actorii Courteney Cox și Matthew Perry sunt veri îndepărtați.

„Prietenii tăi: Reuniunea/ Friends: The Reunion” a avut premiera pe platforma HBO GO joi. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au revenit pe platoul de filmare 24 de la studioul Warner Bros. din Burbank pentru un eveniment dedicat îndrăgitului serial. Iar unii dintre protagoniști au făcut dezvăluiri absolut nebunești.

Jennifer Aniston și David Schwimmer au jucat un cuplu devenit celebru pe micul ecran, Ross și Rachel, dar au fost și în realitate atrași unul de celălalt. Vedeta TV James Corden, gazda evenimentului, și-a întrebat oaspeții dacă au existat cupluri reale în acei ani când au fost în permanență împreună.

„În primul sezon, m-am îndrăgostit de Jennifer”, a spus Schwimmer, după care Aniston a confirmat că sentimentul a fost reciproc. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat nimic între ei. „Am fost atrași unul de celălalt, dar întotdeauna unul dintre noi avea o relație cu o altă persoană. Nu am făcut niciodată pasul”, a spus David Schwimmer. La rândul său, fosta soție a lui Brad Pitt a spus că a simțit că „au trăit toată dragostea și această admirație unul față de celălalt prin Ross și Rachel”.

Matthew Perry și Courteney Cox, cuplu în serial, sunt veri îndepărtați în viața reală

Un alt cuplu mitic din serial a fost format din Chandler și Monica, interpretați de Matthew Perry şi Courteney Cox. Cele două staruri ar fi veri de gradul al 11-lea, potrivit site-ului specializat în genealogie MyHeritage. Specialiștii site-ului au descoperit că cei doi actori au rude îndepărtate care au fost căsătorite, în Anglia, în urmă cu 500 de ani.

Pe de altă parte, cu ocazia difuzării acestui episod special, au reapărut în mediul online declarații ale lui Matthew Perry. Într-un interviu acordat BBC în 2016, actorul a recunoscut că nu își amintește momentele în care au fost filmate mai multe sezoane ale serialului, din cauza drogurilor pe care le lua. „Nu-mi amintesc trei ani din show (…) Era undeva între sezoanele trei și șase „, a mărturisit acesta. Între timp, Matthew Perry pare să-și fi rezolvat problemele legate de dependența de droguri. 

CITEȘTE ȘI: Serialul „Friends” este disponibil integral pe HBO GO din aprilie

Cum arată actorii din serialul „Friends”, 21 de ani mai târziu!

Foto: Profimedia Images