Serialul „Friends” este disponibil integral pe HBO GO din aprilie

De: Ana Obretin / 02.03.2021, 14:15
Serialul

Toate cele 10 sezoane ale serialului recompensat cu numeroase premii „Prietenii tăi/ Friends” vor fi disponibile pe HBO GO din 15 aprilie.

„Friends/ Prietenii tăi” este unul dintre cel mai bine cotate seriale de televiziune, având numeroase premii Emmy și Globuri de Aur și multe alte nominalizări. Este o comedie inteligentă, despre experiențele unui grup de prieteni din cartierul Manhattan care încearcă să-și croiască un drum, pe cont propriu, în New York.

Toate cele 236 de episoade ale seriei au fost filmate în fața unui public live, pe celebrul platou 24 din studiourile Warner Bros. din Burbank, California, și îi au în distribuție pe Jennifer Aniston, în rolul Rachel Green, Courteney Cox, în rolul Monica Geller, Lisa Kudrow, în rolul Phoebe Buffay, Matt LeBlanc în rolul Joey Tribbiani, Matthew Perry, în rolul Chandler Bing, și David Schwimmer, în rolul Ross Geller, potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO GO.

Pe parcursul celor 10 sezoane, o serie de actori și actrițe de top au avut roluri episodice în serial, precum Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder, Christina Applegate și Julia Roberts.

La momentul premierei, actorii din rolurile principale erau necunoscuți publicului larg. Serialul a devenit un fenomen, iar ei au devenit celebri în întreaga lume.

„Friends/ Prietenii tăi” este creat de Marta Kauffman și David Crane, producători executivi, alături de Kevin Bright.

Serialul „Friends/Prietenii tăi” a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004, este unul dintre cel mai de succes sitcom-uri din toate timpurile, clasându-se anual printre primele 10 cele mai vizionate show-uri americane.

CITEȘTE ȘI:Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO