Trailerul episodului special „Friends: The Reunion” a fost lansat de HBO

De: Ana Obretin / 20.05.2021, 08:54
Trailerul episodului special „Friends: The Reunion” a fost lansat de HBO

HBO Max a lansat un trailer de două minute pentru episodul special sitcomului „Prietenii tăi/ Friends”, „Friends: Special Reunion”, care va avea premiera pe 27 mai.

Episodul include invitați precum Justin Bieber, Lady Gaga, BTS alături de legenda fotbalului David Beckham și starul „Game Of Thrones” Kit Harrington. În total, 15 vedete, inclusiv foști membri ai distribuției, ca Tom Selleck, ce l-a interpretat pe Richard, fostul iubit al Monicăi, și Maggie Wheeler, care a jucat-o ​​pe Janice.

Producția este difuzată la 17 ani după ce „Friends” s-a încheiat, după zece sezoane. Seria a fost difuzată pe NBC în SUA timp de un deceniu, între 1994 și 2004.

În episodul special, membrii distribuției nu își vor relua rolurile din sitcom, ci vor apărea ca ei înșiși pentru un show fără scenariu. Producția a fost anunțată în februarie 2020, dar întârziată din cauza pandemiei.

The Hollywood Reporter a scris anul trecut că membrii distribuției vor „câștiga mai mult decât dublul fostului salariu pe episod pentru această producție specială, respectiv între 2,5 și 3 milioane de dolari”.

Toate cele 10 sezoane ale serialului recompensat cu numeroase premii „Prietenii tăi/ Friends” sunt disponibile în România pe HBO GO.

„Friends/ Prietenii tăi” este unul dintre cel mai bine cotate seriale de televiziune, având numeroase premii Emmy și Globuri de Aur și multe alte nominalizări. Este o comedie inteligentă, despre experiențele unui grup de prieteni din cartierul Manhattan care încearcă să-și croiască un drum, pe cont propriu, în New York.

CITEȘTE ȘI:Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO