Filmările pentru episodul special al sitcom-ului „Friends” au loc săptămâna aceasta

De: Ana Obretin / 05.04.2021, 14:35
Filmările pentru episodul special al sitcom-ului

Filmările pentru episodul special al sitcom-ului „Prietenii tăi/ Friends„, pentru care se reunesc starurile producției, au loc săptămâna aceasta, la studiourile Warner Bros. Cele șase vedete se vor reîntâlni pe platourile unde au filmat seria timp de zece ani, iar episodul special va fi difuzat pe HBO Max.

Episodul special a fost programat inițial pentru martie 2020, pentru a marca 25 de ani de la lansarea sitcom-ului pe canalul american NBC. Acesta urma să fie un eveniment istoric pentru producția de succes, deoarece niciodată, de la încheierea acesteia, cei șase actori principali nu s-au întâlnit în fața camerelor. Dar restricțiile impuse în contextul pandemiei au forțat amânarea producției în mod repetat, spre dezamăgirea a zeci de milioane de fani nostalgici din întreaga lume.

„Prietenii tăi/ Friends” – reunire după 17 ani

Pentru prima dată în 17 ani, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston și David Schwimmer se reunesc săptămâna aceasta, potrivit informațiilor exclusive oferite de Variety. Actorii care au devenit superstaruri datorită „Friends” ar trebui să se întoarcă la Stage 24, studioul unde au fost filmate cele zece sezoane ale seriei, difuzate între 1994 și 2004.

Surse au declarat pentru Variety anul trecut că fiecare dintre cele șase staruri vor primi minimum 2,5 milioane de dolari pentru acest episod.

HBO Max, platforma de streaming a Warner Bros., nu a oferit încă nicio informație privind lansarea acestui episod special. 

Toate cele 10 sezoane ale serialului recompensat cu numeroase premii „Prietenii tăi/ Friends” vor fi disponibile pe HBO GO din 15 aprilie.

„Friends/ Prietenii tăi” este unul dintre cel mai bine cotate seriale de televiziune, având numeroase premii Emmy și Globuri de Aur și multe alte nominalizări. Este o comedie inteligentă, despre experiențele unui grup de prieteni din cartierul Manhattan care încearcă să-și croiască un drum, pe cont propriu, în New York.

CITEȘTE ȘI:Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO