David Schwimmer a confirmat că filmările pentru episodul special „Friends” vor începe peste o lună

De: Ana Obretin / 05.03.2021, 11:30
David Schwimmer a confirmat că filmările pentru episodul special

Actorul american David Schwimmer a confirmat că episodul special „Friends”, atât de așteptat de fani, va fi filmat începând din aprilie.

Filmările pentru producția specială, care urmează să fie difuzată pe noul serviciu de streaming HBO Max, al Warner Media, au fost amânate anul trecut, după ce, din cauza pandemiei, studiourile din Hollywood au fost închise. Vorbind într-un nou interviu, Schwimmer – care l-a jucat pe Ross Gellar în sitcom – a oferit noi informații cu privire la reunirea foarte așteptată a distribuției. 

„Peste mai puțin de o lună mă îndrept spre Los Angeles”, a spus actorul la emisiunea de radio a lui Andy Cohen de pe SiriusXM, potrivit NME. „Am găsit o modalitate de a-l filma în siguranță și o parte dintre scene vor fi turnate afară. Știi, pentru protocoalele de siguranță”., a explicat acesta.

Întrebat cine va găzdui episodul special, Schwimmer a răspuns: „Nu știu dacă pot spune cine. Nu este Ellen (DeGeneres, n.r.), nu este Billy Crystal. Aș putea să vă spun cine nu este”.

Lisa Kudrow a dezvăluit la începutul acestui an că a filmat deja o scenă pentru viitorul episod al celebrului sitcom. Producția îi va reuni pe membrii distribuției originale: Schwimmer, Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler) și Matt LeBlanc (Joey). The Hollywood Reporter a scris anterior că actorii ar putea primi pentru acest show special dublul fostului salariu pe episod, respectiv între 2,5 și 3 milioane de dolari.

HBO Max este în prezent platforma pe care este difuzat exclusiv serialul „Prietenii tăi/ Friends”. Sitcom-ul a fost disponibil pentru streaming pe Netflix până la 1 ianuarie 2020, după care Warner Media a plătit aproximativ 425 de milioane de dolari pentru drepturile asupra serialului.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Friends” este disponibil integral pe HBO GO din aprilie

Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO