Episodul special al sitcom-ului „Friends” a pus la grea încercare platforma HBO GO

De: Loredana Toma / 27.05.2021, 17:49
Episodul special al sitcom-ului

HBO GO s-ar fi blocat după ce fanii serialului “Prietenii tăi/ Friends” au luat cu asalt platforma de streaming pentru a viziona reunirea actorilor în ediția specială, „The One Where They Get Back Together”.

Episodul a fost difuzat la 17 ani de la încheierea serialului, însă lansarea a avut parte de mai multe dificultăți tehnice, după nici câteva minute, fapt ce i-a înfuriat pe unii și i-a amuzat pe alții. Pornind de la titlul show-ului, „The One Where They Get Back Together” (“Acel moment în care se reunesc”), creativitatea internauților a ieșit la iveală cu mesaje publicate pe rețelele de socializare precum “The One Where HBO Go Crashed” (“Acel moment în care HBO Go s-a prăbușit”).

„Sper că reprezentanții platformei se ocupă deja să rectifice situația”, a scris un alt fan, potrivit Daily Mail. De altfel, se pare că situația nu a durat foarte mult.

După 17 ani, “Prietenii tăi/ Friends” s-au reunit în același decor ca pe vremuri

În ciuda dificultăților tehnice și a frustrărilor create, la scurt timp, fanii au reușit să-și urmărească favoriții.

Serialul “Friends” este unul dintre cel mai de succes show-uri ale tuturor timpurilor și a fost difuzat pe parcursul a zece sezoane, incluzând 235 de episoade. Show-ul a fost lansat în 1994 și s-a încheiat în 2004, după care fanii și-au tot dorit o reunire a actorilor din show.

Cele șase vedete ale seriei, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și David Schwimmer s-au reunit  în acest show special. Filmările s-au desfășurat pe durata a trei zile, în decorul în care show-ul original a fost realizat, incluzând și faimoasa fântână, martoră a multor povești vesele și triste, deopotrivă, iar la cârma acestei ediții speciale s-a aflat moderatorul James Corden.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Friends” este disponibil integral pe HBO GO din aprilie

Trailerul episodului special „Friends: The Reunion” a fost lansat de HBO

:Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO