Primele imagini din „Friends: The Reunion”; Justin Bieber, Lady Gaga și BTS, printre invitați

De: Ana Obretin / 14.05.2021, 09:41
Primele imagini din

Trailerul pentru episodul special al sitcomului „Prietenii tăi/ Friends”, „Friends: Special Reunion”, a fost lansat, iar, odată cu acesta, a venit și confirmarea vedetelor din lumea muzicii, a filmului, a televiziunii și nu numai care au luat parte la această producție.

Episodul va fi difuzat pe HBO Max în SUA pe 27 mai și va include invitați precum Justin Bieber, Lady Gaga, BTS alături de legenda fotbalului David Beckham și starul „Game Of Thrones” Kit Harrington. În total, 15 vedete au apariție specială în acest episod, inclusiv foști membri ai distribuției, ca Tom Selleck, ce l-a interpretat pe fostul iubit al Monicăi Richard, și Maggie Wheeler, care a jucat-o ​​pe Janice, scrie NME.

În teaser, membrii distribuției originale din sitcomul anilor ’90 – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry – sunt filmați mergând braț la braț departe de cameră, în timp ce se aude tema muzicală „I’ll be There for You”. 

Cox a scris pe Instagram: „Acest gen de lucruri nu se întâmplă în fiecare an, nici măcar la fiecare 10 sau 15 ani. Mă simt atât de binecuvântată că am avut șansa să mă reunesc cu prietenii mei … și a fost mai bine ca niciodată.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Iar Aniston a scris, referindu-se la o replică dintr-un episod al show-ului: „Am putea fi mai entuziasmați de atât?!”

Episodul special este difuzat la 17 ani după ce „Friends” s-a încheiat, după zece sezoane. Seria a fost difuzată pe NBC în SUA timp de un deceniu, între 1994 și 2004.

În episodul special, membrii distribuției nu își vor relua rolurile din sitcom, ci vor apărea ca ei înșiși pentru un show fără scenariu. Producția a fost anunțată în februarie 2020, dar întârziată din cauza pandemiei.

The Hollywood Reporter a scris anul trecut că membrii distribuției vor „câștiga mai mult decât dublul fostului salariu pe episod pentru această producție specială, respectiv între 2,5 și 3 milioane de dolari”.

CITEȘTE ȘI:Lisa Kudrow recunoaste cine a fost preferatul ei în serialul „Friends” (Video) 

“Friends” va fi musical pe Broadway 

Jennifer Aniston şi Courteney Cox aduc “Friends” pe marile ecrane?

Foto: HBO GO