Momentul în care Adam Sandler a fost refuzat într-un restaurant pentru că nu a fost recunoscut

De: Loredana Toma / 29.04.2021, 14:27
Momentul în care Adam Sandler a fost refuzat într-un restaurant pentru că nu a fost recunoscut

O înregistrare video în care actorul Adam Sandler este văzut cum pleacă dintr-un restaurant  pentru că i s-a spus că nu sunt mese disponibile a devenit viral.

Chelnerița care l-a întâmpinat la intrarea în restaurantul specializat în clătite americane nu l-a recunoscut pe actor și i-a spus că va trebui să aștepte 30 de minute pentru a fi condus la o masă, potrivit NME. Actorul a plecat din restaurant imediat. La scurt timp, chelnerița și-a dat seama cui îi refuzase accesul și a încercat să-și dreagă “gafa” printr-un mesaj publicat pe platforma TikTok în care a scris “Te rog, întoarce-te”. 

@dayanna.rodasPleaseee come back #comedy #fyp #foryou #viral #adamsandler

♬ Be A Clown – ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪?꒷

Adam Sandler și-ar dori o continuare a comediei “Happy Gilmore”

Pe de altă parte, Adam Sandler va putea fi urmărit alături de Carey Mulligan în filmul Netflix “Spaceman”. Producția este o adaptare după romanul  din 2017 “The Spaceman of Bohemia”, ce poartă semnătura autorului Jaroslav Kalfar.

Filmul se concentrează pe povestea unui astronaut care pornește într-o misiune solo în spațiu. Acesta, care este interpretat de Sandler, va fi trimis la marginea galaxiei pentru a colecta niște praf misterios și vechi. Imediat observă cum viața sa pământească se destramă și revine la singura voce care îl poate ajuta să-și pună cap la cap totul.

Totodată, starul din “Uncut Gem” și-a exprimat recent interesul de a face o continuare a comediei sale clasice “Happy Gilmore”. Deși actorul neagă că s-ar fi purtat discuții pe marginea acestui subiect, el și colegul de platou Chris McDonald, care a interpretat rolul rivalului din film, au menționat că “s-ar implica în acest proiect dacă ar avea ocazia”, sugerând, în glumă,  că “ar fi interesant ca acțiunea să se concentreze pe o competiție de golf pentru seniori și că ei doi, împreună, ar fi o adevărată explozie”.

CITEȘTE ȘI: Cele mai proaste filme cu cei mai buni actori

5 vedete care au părăsit Hollywood-ul pentru slujbe normale

Foto: Profimedia Images