Jennifer Aniston și David Schwimmer ar fi mai mult decât „prieteni”

De: Ana Obretin / 11.08.2021, 15:24
Jennifer Aniston și David Schwimmer ar fi mai mult decât

De la difuzarea episodului special din „Friends”, se pare că actorii Jennifer Aniston și David Schwimmer au petrecut mult timp împreună.

Presa internațională scrie că, la mulți ani de la finalul serialului „Friends”, cuplul Ross și Rachel a devenit realitate. Zvonurile s-au înmulțit după difuzarea, pe 27 mai, a episodului special. Cei doi actori au recunoscut că au avut sentimente unul față de celălalt în timp ce filmau serialul, însă acestea nu s-au concretizat într-o relație.

Totuși, o sursă a declarat pentru tabloidul britanic Closer că cei doi ar fi petrecut mult timp împreună. „A devenit evident că faptul că ți-au amintit de trecut a trezit sentimente în amândoi și că atracția pe care au avut-o întotdeauna unul față de celălalt cu greu ascunsă era încă acolo”, a spus sursa.

Dacă există un factor declanșator al acestei povești, acesta este celebrul interviu din timpul episodului special. Gazda evenimentului, James Corden, a spus că este „de neconceput” faptul că nu a existat o relație romantică în afara platourilor în timpul filmărilor pentru serial. La care David Schwimmer a răspuns: „M-am îndrăgostit de Jen”. „A fost reciproc”, a completat Aniston. Personajele lor fiind un cuplu în serial, Jennifer Aniston și David Schwimmer au decis atunci să canalizeze această dragoste în propriile roluri.

În timp ce actorii nu au confirmat nimic despre o posibilă relație romantică, fanii sunt încă plini de speranță. După Ben Affleck și Jennifer Lopez, acesta ar putea fi noul cuplu al verii.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Aniston, Beyonce, Chrissy Teigen – rețete de salate de vară preferate de vedete

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil

Foto: Profimedia Images