Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Apropo.ro / 20.06.2008, 10:06
Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?
La sosirea tricolorilor in tara, Victor Piturca l-a scos tap ispasitor pe Adrian Mutu pentru ratarea calificarii.

Intr-un interviu acordat cotidianului EVZ, Piturca da vina pe Mutu pentru ratarea calificarii in sferturile de finala de la Campionatul European din Austria si Elvetia.

In opinia selectionerului, daca Mutu marca din penalty in meciul cu Italia, echipa nationala a Romaniei se bucura de accederea in fazele superioare ale competitiei.

"Nu am simtit nicio relaxare in meciul cu Olanda din partea jucatorilor. In plus, olandezii au jucat ca sa castige si nu s-a pus problema sa o lase mai moale. Oboseala si-a spus cuvantul si, in plus, a lipsit concentrarea de la meciurile anterioare. Nu am stiut sa beneficiem de avantajul acumulat dupa primele doua jocuri. Daca transformam penalty-ul de care am beneficiat in meciul cu Italia, vorbeam altfel acum", a spus Victor Piturca.

Are dreptate Piturca?

Comenteaza aici argumentele tale

De partea cealalta, Adrian Mutu a fost unul dintre trcolorii care au dezamagit cel mai mult, dar exista si o explicatie la prestatia avuta de "Briliant", acesta a iesit ultimul la testele fizice comandate de Piturca si efectuate inaintea cantonamentului de la Mogosoaia.

Pauza pe care Mutu a avut-o luna trecuta i-a afectat potentialul fizic, deoarece intre 6 si 21 mai el nu s-a antrenat deloc, fiind plecat in America.

Imediat dupa ratarea calificarii, Mutu chiar si-a asumat toata responsabilitatea pentru acest fapt, turnandu-si singur cenusa in cap, imediat dupa meciul cu Olanda.

"Am pe constiinta penalty-ul ratat. Lasati-l pe Codrea in pace (n.r. pentru ocazia din meciul cu Olanda), vina pentru ratarea calificarii este a mea. Eu am ratat penalty-ul cu Italia”, a spus Mutu.

Este Mutu principalul vinovat?

In afara celor doi, mai exista un alt vinovat?

Comenteaza aici argumentele tale

Citeste si:

Gata cu barbutul! Suporterii il vor pe Lucescu! Tu?

Din cei peste 300 de suporteri care au raspuns la intrebarea pusa de Apropo.ro in privinta demisiei lui Piturca si a alegerii unui nou selectioner, majoritatea suporterilor au fost de parere ca actualul selectioner ar trebui sa demisioneze de la carma nationalei, iar Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit pentru inlocuirea acestuia.


Vrei sa demisioneze Piturca? Propune un nou antrenor

Aproape toti cei care au raspuns la aceasta intrebare, sunt de parere ca Victor Piturca ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a nationalei si sa lase locul unui antrenor mai tanar care sa le inspire jucatorilor o mentalitate de invingatori.

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei
Redactia Apropo a realizat un grupaj al celor mai bune faze… Cuvinte cheie: barbat autostrada masina accident viteza
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau