UPDATE: Vrei sa demisioneze Piturca? Lucescu – favoritul fanilor

Apropo.ro / 18.06.2008, 18:13
UPDATE: Vrei sa demisioneze Piturca? Lucescu - favoritul fanilor
Majoritatea suporterilor care au comentat pe Apropo.ro au spus ca selectionerul ar trebui sa demisioneze din functie.

Update: Din cei peste 300 de suporteri care au raspuns la intrebarea pusa de Apropo.ro in privinta demisiei lui Piturca si a alegerii unui nou selectioner, majoritatea suporterilor au fost de parere ca actualul selectioner ar trebui sa demisioneze de la carma nationalei, iar Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit pentru inlocuirea acestuia.

Esti de acord ca Lucescu sa fie noul antrenor?

Comenteaza aici: Gata cu barbutul! Suporterii il vor pe Lucescu! Tu?

Majoritatea suporterilor care au comentat articolul aparut pe Apropo.ro in care cititorii erau intrebati daca "nationala Romaniei stie sa atace, iar Piturca a folosit o tactica buna", au spus ca selectionerul ar trebui sa demisioneze din functie.

Aproape toti cei care au raspuns sunt de parere ca Victor Piturca ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a nationalei si sa lase locul unui antrenor mai tanar care sa le inspire jucatorilor o mentalitate de invingatori.

Apropo.ro va invita sa faceti propuneri pentru cel care ar trebui sa ii ia locul lui Victor Piturca la carma nationalei.

Cine vrei sa fie noul antrenor al Romaniei?

Comenteaza aici argumentele tale

Iata cateva dintre opiniile cititorilor Apropo.ro

Un suporter care se intituleaza " Hulpea" spune ca "Piturca nu are nici o tactica, s-a vazut la toate meciurile jucate la euro, este total depasit".

"Madalin", un alt suporter ala nationalei spune ca "tactica adoptata de Piturca a fost una falimentara de cand a inceput acest euro, nu o sa avem niciodata un joc ofensiv cu acest selecioner,jucatorii selectati de el deabia daca merita 2,3 sa fie titulari 1,2 pe banca de rezerve iar restul nu merita sa fie la echipa nationala".

"Vlase" este mult mai drastic si propune o petitie in care se cere "demisia lui Mircea Sandu, Victor Piturca si Dumitru Dragomir, sa facem o petitie online prin care sa vada ca s-a saturat lumea de ei. sa spuna cineva o performanta a Romaniei de cand sunt ei 2 in fruntea fotbalului".

Semneaza aici petitia in care i se cere demisia lui Victor Piturca

Tu ce parere ai?

Vrei ca Victor Piturca sa demisioneze?

Comenteaza aici argumentele tale

Citeste si:

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

"Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :

Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?… (citeste tot bancul)

Imagine: Mediafax Foto