Cinema City a adus în România conceptul de Secret Cinema

De: Ana Obretin / 25.11.2021, 12:24
Cinema City a adus în România conceptul de Secret Cinema

Cinema City a adus, pentru prima dată în România, conceptul foarte popular de Secret Cinema, în care participanții sunt invitați la film alături de cineva drag, dar fără să știe ce peliculă vor urmări.

Prima proiecție de acest tip a avut loc miercuri seară, la Cinema City din ParkLake, București. Cu promisiunea certă că va fi proiectat un film necunoscut, cei prezenți au avut misiunea să accepte provocarea și să devină, astfel, complici la crearea unui fenomen aparte și interactiv – Secret Cinema, potrivit unui comunicat remis Apropo de lanțul de cinematografe.

Secret Cinema are la bază un principiu unic „știm că mergem la cinema, dar nu știm ce film vizionăm”. Poate să fie o producție clasică din anii ’30, un blockbuster legendar sau avanpremiera absolută a unui film mult aşteptat în cinematografe. Ceea ce face ca acest demers să fie deosebit de apreciat este tocmai surpriza în sine, dezvăluită abia la începutul genericului.

“Secret Cinema este un vis pe care îl aveam de mult timp, iar partenerii nostri de la Intercom, deținătorii licenţelor pentru filmele Sony Pictures Entertainment, ne-au ridicat mingea perfectă la fileu. Îndrăzneţ şi nebunesc, conceptul ni s-a părut încă de la început o invitaţie la a-ți reaminti de ce iubeşti cinematograful. Nimic nu se compară cu reacţia celor peste 100 invitați care l-au testat aseară, încă răsunându-ne în urechi freamătul şi dezbaterile dinaintea începerii filmului, la fel liniştea şi râsetele ce au urmat dezvăluirii titlului secret: super-producția hollywoodiană ‘Ghostbusters: Afterlife’, vizionată în avanpremieră absolută în România. Pregatiți pentru următoarea descoperire? Noi, cu siguranţă, pariem că Secret Cinema se va transforma într-o tradiție marca Cinema City cu surprize ca-n filme.” spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

CITEȘTE ȘI: “House of Gucci” , o poveste despre dragoste și răzbunare în lumea modei, în cinema, de vineri

Foto: Cinema City