Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă”

De: Ana Obretin / 12.08.2021, 13:22
Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții „Splash! Vedete la apă” nu în bazin, ci să își depășească limitele. Show-ul va avea premiera pe 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

”A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cel mai bine pregătiți sportivi din România, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili. ”Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”,  a spus Claudia.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de antrenori, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul show-ului „Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 august, de la ora 20.00. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă,

CITEȘTE ȘI: Paula Chirilă şi Romică Ţociu, coprezentatori „Splash! Vedete la apă”

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”

Foto: Antena 1