Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”

De: Ana Obretin / 29.07.2021, 10:40
Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

„E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a declarat Anna Lesko, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Iar Răzvan Fodor este de părere că cei care concurează „au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”.

Zeci de personalități care activează în domenii cu totul diferite îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele nume anunțate în juriul show-ului Splash! Vedete la apă„.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri vor fi aleși de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a show-ului.

CITEȘTE ȘI:

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte, la Antena 1

Foto: Antena 1