Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova, în juriul „Splash! Vedete la apă”

De: Ana Obretin / 21.07.2021, 14:24
Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova, în juriul

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele nume anunțate în juriul show-ului „Splash! Vedete la apă„, care va avea premiera în curând, la Antena 1.

Aflată pentru prima dată în juriu într-un show de o asemenea anvergură, criticul de modă Iulia Albu mărturiseşte: „Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu ‘Splash! Vedete la apă’.  Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”.

Fost concurent în show, Jean de la Craiova ştie exact ce să urmărească şi le-a pregătit şi câteva ponturi concurenţilor din acest sezon: „Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă”.

Un împătimit al mişcării în general, Nea Mărin ştie exact ce va urmări în detaliu la concurenţii acestui sezon: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie!”.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1.

CITEȘTE ȘI:

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte, la Antena 1

Foto: Antena 1