Clint Eastwood lansează, la 90 de ani, un nou film, „Cry Macho”

De: Loredana Toma / 23.03.2021, 18:29
Clint Eastwood lansează, la 90 de ani, un nou film,

“Cry Macho”, cel mai recent proiect al regizorului american Clint Eastwood, în vârstă de 90 de ani, va fi lansat în cinematografe pe 22 octombrie. Totodată, producția va fi disponibilă pe platforma de streaming a HBO. Filmul este o adaptare  după romanul omonim lansat în 1975 de N. Richard Nash. Inițial, titlul proiectului a fost “Macho” și a fost scris de Nash ca un scenariu, ulterior fiind transformat în roman, după ce textul inițial nu a avut succes. Scenariul a fost, inițial, refuzat de două ori de cei de la 20th Century Fox, însă, ani mai târziu, l-au vândut de mai multe ori.

Eastwood dă povețe despre cum să fii un om bun

Drama îl aduce pe Eastwood în rolul unui fost star rodeo care a fost angajat de un fost șef de-al lui să-i recupereze fiul (Eduardo Minett) din Mexic și să-l ducă în SUA, potrivit The Hollywood Reporter. La întoarcerea din Mexic, în timpul călătoriei lor, fostul star îl învață pe tânăr ce înseamnă și cum să fie un om bun în viață. Din distribuție mai fac parte și actorii Dwight Yoakam, Natalia Traven, Horacio Garcia Rojas și Fernanda Urrejola.

Filmul, a cărui producție a fost încheiată în New Mexico, în luna decembrie, îi readuce în aceeași echipă pe Eastwood și studiourile Warner Bros. Regizorul a mai colaborat cu compania și pentru proiectul lui anterior “Richard Jewell” (2019).

De-a lungul timpului au existat mai multe tentative de adaptare a romanului, iar actori precum Roy Scheider, Burt Lancaster, Pierce Brosnan și chiar Clint Eastwood au cochetat cu ideea de a interpreta personajul principal. În 2003, a fost anunțată o adaptare produsă de Al Rudy cu  actorul Arnold Schwarzenegger în rolul principal, însă, la scurtă vreme de la începerea filmărilor, proiectul a fost întrerupt. Acum, Eastwood a reușit să pună pe picioare acest proiect, oferind inclusiv dată de lansare.

CITEȘTE ȘI: Bruce Willis și Clint Eastwood, penalizați de Obama!

Cum arătau starurile în tinereţe FOTO

Foto: Profimedia Images