Codin Maticiuc face parte din distribuția ultimului sezon „Vlad”, de la Pro TV

De: Ana Obretin / 15.10.2021, 17:42
Codin Maticiuc face parte din distribuția ultimului sezon

Codin Maticiuc revine în serialul „Vlad”, difuzat la Pro TV în fiecare luni seară, de la ora 21.30, și aflat la ultimul sezon.

Anghel Damian, Head Writer – Creative Producer, povestește despre acest moment al serialului: ”Acum că am intrat pe culoarul final și ne apropiem cu pași siguri spre deznodământ, personajele nostre titulare sunt într-o luptă de care pe care, toți împotriva a toți, fiecare pentru el, pentru adevărul lui/ei. În această luptă apar aliați surpriză, fie personaje noi care vor modifica fundamental sfârșitul, fie personaje care în trecut au avut o pondere mai mică, dar care acum sunt în stare să răstoarne buturuga mare. În ultima categorie se găsește și Bulgaru’, jucător de poker, milionar și om care le încurcă și descurcă pe toate”.

Pe de altă parte, Codin declară: ”Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lung metraj, iar experiența într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez și acestui tip de public”.

„Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (‘Miami Bici’), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul ‘Faci sau Taci’), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun și m-am bucurat să joc în primul meu serial”, a mai spus acesta, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro Tv.

CITEȘTE ȘI: Pro TV a deschis înscrierile pentru un nou sezon „Imperiul Leilor”

Foto: Pro TV