Colin Trevorrow va regiza filmul “War Magician”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal

De: Loredana Toma / 20.03.2021, 08:30
Colin Trevorrow va regiza filmul “War Magician”, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal

Cineastul Colin Trevorrow va regiza o nouă producție, “War Magician”, care îl va avea ca protagonist pe actorul Benedict Cumberbatch. Filmul “War Magician” este o dramă a cărei acțiune este situată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu un scenariu ce va fi scris de E. Nicholas Mariani, după romanul omonim al lui David Fisher. Noua producție spune povestea unui iluzionist britanic, Jasper Maskelyne, care s-a folosit de magie pentru a-l învinge pe un terorist militar german, generalul Erwin Rommel, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru moment, nu a fost făcută publică o dată de lansare și nu se cunosc nici restul actorilor din distribuție.

O gașcă de magicieni îi învinge pe naziști

Varianta lui Trevorrow prezintă o gașcă de magicieni, internațională, cu membri veniți din Africa, Europa și Orientul Mijlociu, care au conspirat cu Maskelyne și cu o femeie ofițer în serviciile secrete pentru a-i înfrânge pe naziști, potrivit Deadline.

Magicianul Jasper Maskelyne s-a oferit ca voluntar în Armata Britanică în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aflat în Egipt, iluzionistul se folosește de metodele lui specifice pentru a crea camuflaje pentru diverse vehicule, cratere false de bombe și, totodată, o armată falsă.

Actorul Benedict Cumberbatch a fost în cărți pentru acest proiect încă din 2015, chiar dinainte de începerea filmărilor pentru producția MCU “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, care va avea lansarea pe 25 martie 2022. Recent, actorul i-a dezamăgit pe fanii “Star Wars” după ce a anunțat că nu va juca rolul marelui amiral Thrawn, spunând că nici nu știe prea bine cine este acela și că “sub nicio formă nu vrea să fie un personaj de culoare albastră”, potrivit IGN.

Printre filmele regizate de Colin Trevorrow se producția indie “Safety Not Guaranteed” (2012), blockbusterul  “Jurassic World” (2015), scurtmetrajul “Battle at Big Rock” (2019), precum și “Jurassic World: Dominion”, care va fi lansat în 2022.

CITEȘTE ȘI: Dinozaurii care au schimbat cinema-ul – Jurassic Park

Actorul Jamie Dornan, locul 1 în topul celor mai sexy bărbaţi din lume

Foto: Profimedia Images