“Coming 2 America”, cu Eddie Murphy, se reîntoarce în Queens

De: Loredana Toma / 21.12.2020, 15:41
“Coming 2 America”, cu Eddie Murphy, se reîntoarce în Queens

Comedia romantică americană “Coming 2 America”, o continuare a filmului original din 1988, nominalizat la două premii Oscar, va fi lansată pe 5 martie 2021, pe Prime Video, iar acțiunea îl readuce pe Eddie Murphy în Queens, New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arsenio Hall (@arseniohall)

Potrivit unor imagini lansate zilele trecute, regele Akeem (Eddie Murphy) și Semmi (Arsenio Hall) se reîntâlnesc pentru a călători din iubitul tărâm african Zamunda în cartierul newyorkez Queens. Ei se întorc, practic, în locul de unde au pornit toate aventurile lor și, din imagini, se pare că fac o vizită chiar și la frizeria lor de suflet.

Nume noi în distribuția filmului

Pelicula este regizată de Craig Brewer, iar Kenya Barris, Barry W. Blaustein și David Sheffield s-au ocupat de scrierea scenariului. Personajele sunt create de Eddie Murphy.

Distribuția include, pe lângă Murphy, Hall și James Earl Jones, câteva nume noi, precum cele ale actorilor Jermaine Fowler, Leslie Jones și Tracy Morgan.

Inițial, comedia trebuia să fie lansată în cinematografe de Paramount Pictures, dar, din cauza pandemiei, drepturile de distribuție în America de Nord au fost vândute celor de la Amazon Studios. Din acest motiv, filmul va fi lansat în formă digitală pe Prime Video, iar Paramount Pictures se va ocupa de lansarea în cinematografe în țările în care este posibil acest lucru.

Povestea în linii mari

În continuarea evenimentelor din primul film, fostul prinț Akeem Joffer (Eddie Murphy) este gata să preia tronul ca rege al teritoriului Zamunda, când descoperă că are, în America, un fiu despre a cărui existență nu a știut niciodată. Acesta este un “descurcăreț de cartier”, născut și crescut pe străzile din Queens, pe care îl cheamă Lavelle ( Jermaine Fowler). Aventura în New York pornește de la ultima dorință, de pe patul de moarte, a tatălui lui Akeem, aceea de a-și încorona “nepotul” ca prinț moștenitor. Akeem se întoarce în America, iar filmul promite distracție serioasă.

CITEȘTE SI: Dwayne Johnson ar putea fi interpreta un rol al eroului său din copilărie, Arnold Schwarzenegger

Sursa: CNN

Foto: Profimedia