Consult dermatologic gratuit

Apropo.ro / 30.06.2008, 11:01
Consult dermatologic gratuit
Daca doresti sa afli cat mai multe informatii despre tipul tau de ten, fa o vizita la "Centrul Sanatatii Pielii" in perioada 19 iunie-3 iulie

Daca doresti sa afli cat mai multe informatii despre tipul tau de ten, fa o vizita la Centrul Sanatatii Pielii in perioada 19 iunie-3 iulie si vei beneficia gratuit de un diagnostic personalizat si consiliere din partea profesionistilor.

Centrul Sanatatii Pielii este o campanie de diagnosticare a pielii si de educare a publicului cu privire la importanta protectiei si ingrijirii adecvate a acesteia.

Fiecare vizitator va parcurge 3 etape: autoevaluare si informatii despre piele, consult dermatologic si consiliere din partea dermoconsultantilor.

Acest proiect este organizat de Laboratoarele Vichy in colaborare cu Societatea Romana de Dermatologie. Editia 2008 a Centrului Sanatatii Pielii este cea de-a treia organizata in Romania si cea de-a opta organizata pe plan mondial.

Programul este intre orele 10:00 si 20:00 in parcul din Piata Unirii.

 

Citeste si:

Sauna, obicei sanatos

Sauna, obicei sanatos

Sauna uscata sau finlandeza este un ritual de frumusete dar si un obicei sanatos ce are o traditie de cel putin 1000 de ani.
Demachiaza-te!

Demachiaza-te!

Tenul sanatos si curat cere o ingrijire corespunzatoare. Daca nu iti doresti o piele deteriorata inainte de vreme, demachierea este obligatorie,deoarece indeparteaza imp…
Cafea pentru trup si suflet

Cafea pentru trup si suflet

Un vechi proverb turcesc spune: “Cafeaua trebuie sa fie neagra ca noaptea, tare ca moartea si dulce ca iubirea”. Personal, imi place cafeaua dulce-amaruie si …

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Halterofilul cu dulap
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: Halterofil dulap
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza