Continuarea serialului „Dexter” are premiera în noiembrie. Primele imagini, făcute publice (Video)

De: Ana Obretin / 26.07.2021, 13:44
Continuarea serialului

Continuarea serialului „Dexter”, care s-a încheiat în 2013, va avea premiera pe 7 noiembrie, iar postul TV Showtime a făcut public trailerul noii producții.

„Dexter: New Blood” va avea zece episoade, iar acțiunea are loc la zece ani după cea din sezonul final. După ce și-a înscenat moartea, Dexter Morgan (Michael C. Hall) a început o nouă viață ca pădurar. El locuiește în Iron Lake, New York, sub un alt nume și conduce un magazin de articole sportive – ceea ce îi oferă acces la o varietate de cuțite.

Hall a declarat, duminică, la un eveniment organizat sub titulatura Comic-Con at Home, că a revenit la Dexter în mintea sa de ceva timp. „Împreună cu toată lumea de la acest eveniment și cu toți cei care au urmărit vreodată show-ul și sunt fanii lui, eu însumi m-am întrebat ce naiba s-a întâmplat cu acest tip”, a spus actorul, potrivit The Hollywood Reporter.

În noua serie vor mai apărea veteranii producției originale Jennifer Carpenter și John Lithgow, în flashback-uri, deoarece ambele personaje au murit, dar și Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah și Jack Alcott.

Urmărește trailerul de mai jos: 

Serialul „Dexter” prezintă povestea unui medic legist care în timpul liber este criminal în serie, având drept ținte doar alți asasini. Serialul, care a avut opt sezoane și a rulat între anii 2006 – 2013, a fost recompensat cu patru premii Primetime Emmy.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Sex Education” se întoarce pe Netflix pe 17 septembrie (VIDEO)

Un serial prequel al musicalului „Grease”, în pregătire la Hollywood

Robert Downey Jr. va juca în serialul de spionaj „The Sympathizer”, produs pentru HBO

Foto: Profimedia Images