Un serial prequel al musicalului „Grease”, în pregătire la Hollywood

De: Ana Obretin / 19.07.2021, 10:27

Un serial prequel al musicalului „Grease”, care i-a avut pe John Travolta și pe Olivia Newton-John în rolurile principale, este în pregătire la Hollywood. „Rise of the Pink Ladies” va fi produs de platforma de streaming Paramount +, iar acțiunea are loc cu patru ani înainte de cea din filmul lansat în 1978.

Seria de zece episoade se va concentra pe cele patru membre originale ale grupului Pink Ladies, Rizzo, Jan, Marty și Frenchy, înainte ca Sandy Olsson (Olivia Newton-John) să li se alăture. Scenariul va fi scris de creatoarea seriei, Annabel Oakes. 

Producția spin off a fost anunțată pentru prima dată în octombrie 2020, când Paramount Pictures a achiziționat proiectul intitulat inițial „Grease: Rydell High” de la HBO Max.

„Rise of the Pink Ladies” este o producție separată de filmul prequel „Summer Loving”, care a fost anunțat pentru prima dată în 2019 și care ar trebui să prezinte modul în care Danny Zuko (personaj care a fost interpretat de John Travolta în filmul original) a întâlnit-o pentru prima dată pe Sandy.

La începutul acestui an, Olivia Newton-John a apărat filmul „Grease”, după ce au apărut comentarii potrivit cărora este sexist. „A fost o piesă de teatru, este un musical, este distractiv. Este un film musical distractiv care nu trebuie luat atât de în serios”, a spus aceasta, invitată în podcast-ul „A Life Of Greatness”. „Adică, acest film a fost realizat în anii ’70 despre anii ’50”, a mai spus actrița.

Regizat de Randal Kleiser, „Grease” a primit cinci nominalizări la Globurile de Aur, inclusiv pentru cel mai bun musical. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec original, „Hopelessly Devoted to You”. În 1982, a fost lansată o continuare, „Grease 2”, cu Michelle Pfeiffer și Maxwell Caulfield în rolurile principale.

CITEȘTE ȘI:  Un remake al filmului „Scarface”, în pregătire la Hollywood

Ele sunt celebrităţile care au abandonat şcoala

Foto: Profimedia Images