Copos mai are un singur dor, Mircea Lucescu antrenor

Apropo.ro / 29.09.2008, 10:53
Copos mai are un singur dor, Mircea Lucescu antrenor
eorge Copos a declarat ca singurul care ar putea pune capat crizei de la Rapid este Mircea Lucescu.

George Copos a declarat ca nu stie daca tehnicianul Jose Peseiro va pleca de la gruparea giulesteana, dar a precizat ca singurul care ar putea pune capat crizei este Mircea Lucescu.

Actionarul Rapidului a mai precizat ca decizia in cazul lui Peseiro va fi luata de catre Fathi Taher, dupa returul cu Wolfsburg din Cupa UEFA.

"Nu stiu daca Jose Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Eu sunt actionar minoritar, domnul Taher stie cel mai bine si sunt convins ca va lua decizia cea mai buna. Daca a spus ca trebuie sa asteptam pana la meciul cu Wolfsburg, inseamna ca e singura decizie pe care o putea lua in momentul de fata. Probabil ca nu are o alta solutie, dar repet, eu sunt actionar minoritar, am iesit definitiv din fotbal, respect intocmai contractul semnat cu domnul Taher in vara. Mircea Lucescu este singurul care ar putea scoate Rapidul din aceasta criza", a spus Copos pentru Mediafax..

Aceasta declaratie a venit in urma infrangerii suferite de echipa giulesteana, pe teren propriu, in fata formatiei FC Arges, in cadrul etapei a IX-a Ligii I.

Imagine: Mediafax Foto