Corina Caragea și Cătălin Zmărăndescu, demascați la „Masked Singer”

De: Ana Obretin / 24.09.2021, 13:56

Prezentatoarea Știrilor Sportive de la Pro TV Corina Caragea și luptătorul Cătălin Zmărăndescu s-au demascat, joi seară, la „Masked Singer România”.

După două dueluri, publicul a decis că Pufosul și Cameleonul trebuie să iasă din competiție și să renunțe la mască. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, au crezut că sub masca Pufosului s-ar putea ascunde Andreea Esca, Dana Rogoz sau Anda Adam, însă simpaticul personaj a fost însuflețit de Corina Caragea. Cameleonul a fost o enigmă pentru toată lumea până joi seară, când detectivii și-au dat seama că acolo nu se ascundea nici Leonard Doroftei, nici Liviu Guță, nici Mihai Covaliu, ci luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

Ediția „Masked Singer” de joi seară a fost lider de audiență și a înregistrat 6,6 puncte de audiență, 21,1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,9 rating și 19% share, pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Săptămâna viitoare, Gheișa, Oul dragon, Pinguinul, Pisica, Robotul, Șarpele și Steaua vor încerca din nou să-i pună în încurcătură pe detectivi în lupta pentru a rămâne în competiție. Care vor fi măștile eliminate din show, dar și ce vedete se ascund în celebrele costume, spectatorii vor vedea joi, de la ora 21.30.

Noul sezon Masked Singer România este disponibil online și pe voyo.ro.

CITEȘTE ȘI: Prima ediție „Masked Singer România”, de la Pro TV, a fost lider absolut de audiență

Foto: Pro TV